<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6390298327134530354\x26blogName\x3dRomeo+%26+Juliet\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://romeo-juliett.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://romeo-juliett.blogspot.com/\x26vt\x3d3501816613241038834', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Romeo & Juliet
Δευτέρα, Μαρτίου 03, 2008 70. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!



Γράφω αυτό το post για να σας πω με κάθε ειλικρίνεια, πως δεν έχω το χρόνο που θα ήθελα, για να μπορώ να σας γράφω όλα όσα θα ήθελα... Διανύω μια πολύ όμορφη φάση της ζωής μου, έχω μια καταπληκτική οικογένεια (την οποία σκοπεύω & να αυξήσω, όχι, δεν είμαι έγκυος αν & θα το επιδιώξουμε!) που τη λατρεύω, μια δουλειά που αγαπώ πολύ, κάποιους πολύ αγαπητούς φίλους & πάρα πολλά πράγματα που θέλω να βρω χρόνο για να ξεκινήσω ακόμη! Με άλλα λόγια, όσο κι αν μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με όλους εσάς, ωστόσο πρέπει να ιεραρχήσω αυτή τη στιγμή τις ανάγκες μου & να οργανώσω καλύτερα το χρόνο μου. Θέλω να περνώ περισσότερες ώρες με τον Στελλάκο μου, να παίζω περισσότερες ώρες με το παιδί μου, θέλω να ασχοληθώ περισσότερο με τη δουλειά μου (γιατί είναι προσωπική επιχείρηση, η οποία μάλιστα αποδίδει πολύ καλά & άρα, όσο περισσότερο ασχολούμαι εγώ μαζί της τόσο περισσότερο κερδισμένη βγαίνω) & φυσικά υπάρχουν μερικές δεκάδες -τουλάχιστον- πράγματα που θέλω να κάνω για τον εαυτό μου! Για παράδειγμα θέλω να ξεκινήσω χορό, tennis, ζωγραφική & οπωσδήποτε να κάνω πολλά-πολλά-πολλά ταξίδια!!!
.......................................................................
Άρα αγαπημένοι μου φίλοι, κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσω. Ευτυχώς που αυτό θα γίνει μέσω Internet γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου οι αποχαιρετισμοί. Ίσως γιατί δεν τους πιστεύω καθόλου! Βαθειά μέσα μου μάλιστα, πιστεύω πως εφόσον δε θέλουμε να αποχωριστούμε από κάποιον, τότε κάπου, κάπως θα ξαναβρεθούμε! Το ίδιο εύχομαι & για όλους εσάς που μου κρατήσατε συντροφιά τόσες πολλές στιγμές όλο αυτό τον χρόνο! Μακάρι να τύχει κάπου, κάπως, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε & γιατί όχι; Να γίνουμε & πολύ καλοί φίλοι!!! Τώρα όμως έχω να κάνω τόσα πολλά, που ειλικρινά το blogging για μένα είναι κατάχρηση χρόνου & πολυτέλεια.
Σίγουρα θα μου λείψετε αρκετά & σίγουρα σε πολλούς από εσάς θα μπαίνω συχνά να διαβάζω τα νέα σας. Ίσως μάλιστα κάποτε να αποφασίσω να συνεχίσω από εδώ που τώρα σταματώ! Και να κάνω μια νέα αρχή στο blogging, πιό όμορφη & με περισσότερο νόημα. Έχω να σας πω τόσα πολλά, που ώρες-ώρες στεναχωριέμαι για την έλλειψη χρόνου που σ΄αυτή τη φάση της ζωής μου βιώνω & εξαιτίας της οποίας δεν προλαβαίνω να post-άρω ούτε το 1/100 από όσα επιθυμώ...
Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να βρείτε τον τρόπο για να είστε αληθινά χαρούμενοι, να ΑΓΑΠΑΤΕ τον εαυτό σας αλλά & τους γύρω σας με ειλικρίνεια & τότε όλα θα γίνουν πολύ πιό μαγικά στη ζωή σας!

Σας φιλώ όλους γλυκά,
Μαρία.-

*Εάν προσπαθείτε να αφήσετε σχόλιο αλλά δεν το βλέπετε, να σας ενημερώσω πως εγώ τα διαβάζω, απλά έχω ενεργοποιήσει τον μετριασμό σχολίων.

Ετικέτες ,


Posted by ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ :: 12:44 π.μ. :: 16 comments

Post / Read Comments

---------------oOo---------------