<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6390298327134530354\x26blogName\x3dRomeo+%26+Juliet\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://romeo-juliett.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://romeo-juliett.blogspot.com/\x26vt\x3d3501816613241038834', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Romeo & Juliet
Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2006 2. Ας γνωριστούμε!

Γειά & χαρά σας αγαπητοί Συνblogιστές!
Αυτό το Blog όπως θα δείτε είναι λιγάκι διαφορετικό αφού το γράφουμε δύο άτομα & αυτό που θα κάνουμε καταρχήν είναι να σας «συστηθούμε»:
Είμαστε ένα αγαπημένο ζευγάρι συμβατικό & αντισυμβατικό ταυτόχρονα. Ζούμε πολύ όμορφα μαζί, αποκτήσαμε πρόσφατα ένα γλυκύτατο μωράκι, έχουμε άλλα 2 πανέμορφα παιδάκια από προηγούμενο γάμο του ενός εκ των 2 μας, έχουμε τη δουλειά μας, τη ρουτίνα μας, μια ωραία παλιοπαρέα φίλων & ένα κούκλο γάτο!
Aγαπιόμαστε τρελλά, παρότι είμαστε 8,5 χρόνια μαζί! Ζούμε το σήμερα, αναπολούμε το χθες, ονειρευόμαστε το αύριο! Μας αρέσουν πολύ οι εκδρομές & τα ταξίδια. Ο «Ρωμαίος» είναι σκορπιός στο ζώδιο με ωροσκόπο ζυγό ενώ η «Ιουλιέττα» ακριβώς το αντίθετο: ζυγός με ωροσκόπο σκορπιό...
Απεχθανόμαστε τις κακίες & τους καβγάδες, μισούμε μόνο τα ... μίση! Βλέπουμε & αντιμετωπίζουμε τη ζωή πάντοτε από τη θετική της πλευρά & «αισιοδοξία» είναι η λέξη που μας χαρακτηρίζει.
Στους γύρω μας δεν μας αρέσει καθόλου ο ναρκισσισμός, η υποκρισία, το κουτσομπολιό & η ειρωνία. Την απλότητα, την ειλικρίνεια, το χιούμορ & την ευθύτητα αντίθετα τα εκτιμάμε πολύ.
Πρεσβεύουμε & οι δύο πως το sex παίζει σημαντικότατο ρόλο σε μια σχέση αλλά & στη ζωή μας γενικότερα.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως χωρίς να ξεπερνάμε το μέτρο & να φτάνουμε σε υπερβολές, σε γενικές γραμμές είμαστε προοδευτικοί & ανοιχτόμυαλοι. Κατανοούμε & αποδεχόμαστε το καινούριο αρκεί να μην ξεπερνά τα όρια της προσωπικής ελευθερίας του καθενός.
Οι τρέλες, οι εκπλήξεις & τα πειράγματα είναι το φόρτε μας! Μας αρέσει όμως & να προβληματιζόμαστε για θέματα ουσίας & να αγωνιζόμαστε γι αυτά.
Πιστεύουμε & οι δύο πως η κοινωνία που ζούμε μπορεί να γίνει ομορφότερη αν προσπαθήσουμε όλοι να προοδεύσουμε καταρχήν σαν άτομα μεμονωμένα.
Το blog αυτό το φτιάξαμε για 2 λόγους: αφενός γιατί είναι μόδα (μια που μιλήσαμε για ειλικρίνεια σας αποδεικνύουμε τώρα την αλήθεια των λεγομένων μας) & αφετέρου για να διασκεδάζουμε παρέα, να προβληματιζόμαστε & να ανταλάσσουμε απόψεις.
Εν κατακλείδι ευχόμαστε σε όλους σας καλές πλοηγήσεις, υπομονή & επιμονή για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων σας ταλανίζουν & πολλές χαρές να ομορφαίνουν τις στιγμές σας.
Φιλιά Πολλά!

Ετικέτες


Posted by ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ :: 9:26 μ.μ. :: 8 comments

Post / Read Comments

---------------oOo---------------